Okategoriserade

Teknikblogg 2013 nyheter recensioner och tester

Inlägget har lästs 1134 gånger

Ja det är nytt år 2013 och det har börjat bra med denna blogg som fått nytt namn för att bättre passa vad jag skriver om.

Med namnet robertsteknikblogg.se är det enkelt att hitta hit. I samband med detta kommer andra förändringar ske eller rättare sagt att nya funktioner kommer till. Det har varit en ganska platt skriven blogg där nyheter och annat intressant inom teknik, vetenskap, roliga sajter, prylsajter, teknikprylar, allmänt om prylar och teknik har samsats i ett vanligt bloggflöde.

Ny stil

Bloggen kommer få en mer anpassad stil och design där det ska finnas områden att välja på. För er som kanske bara vill veta om nytt inom teknik kan snabbt få detta, ni som vill se tips på andra sajter inom teknik ska kunna välja det.. ja ni fattar.

Under 2012 har jag fått ungefär 4000 mail från er läsare och intresserade som vill jag ska skriva om deras eller andras produkter. Det är jättekul att få dessa men samtidigt tar det mig mycket tid att svara och hantera all mail vilket visar sig på att det inte kommer så mycket nytt på bloggen under en tid. För att ändra på det så ni ska se mer på bloggen kommer jag enkelt inte svara på mail eller endast ge kort svar tillbaka.

För er som vill annonsera här kommer jag prioritera då bloggen kostar mig tid och pengar att driva. Vill ni sponsra bloggen är det välkommet 🙂

Nu måste jag fixa med annat och försöker lägga ut lite nytt här senare.

Sociala media – Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest

Missa inte få nyheter inom teknik, design, utveckling, webb, nyheter och annat roligt

– följ mig på Sociala Media –

InstagramBild http://instagram.com/rikenberg1
Webstagram_Bild http://web.stagram.com/n/rikenberg1/
Tumblr_Bild http://rikenberg1.tumblr.com/
Twitter_Bild http://twitter.com/rikenberg1
Pinterest_Bild http://pinterest.com/rikenberg/

Comment here