AllmäntApparAppleBloggiPhoneKöptipsMobiltelefonerNyheterPrylarSmarta sakerTips

Världens första batterifodral med inbyggd lagring

Inlägget har lästs 1982 gånger

En mycket välkommen produkt till iPhone är ett unikt batterifodral med inbyggd lagring. Produkten heter Spacepack och kommer från Mophie. Den ska släppas i Mars i år och när jag fått den i min hand ska jag testa den mer utförligt och berätta om det här.

 

Spacepack är som ett vanligt mobilskal men lite större, tjockare och tyngre än ett vanligt fodral. Det som gör detta så bra är att förutom du skyddar mobilen mot slag och stötar även får 32GB extra lagring och längre batteritid. Nu slipper du vänta på att mobilen ska laddas upp innan du åker hem från jobbet eller skolan eller få det där irriterande meddelandet om att det inte finns plats för uppdateringen man precis försöker installera.

 

 

Tekniskt fungerar den så att du sätter fast den på din iPhone, som ett vanligt mobilskal. Mobilskalet består av en överdel och en underdel där du först sätter in mobilen i den övre delen och sen snäpper på den undre delen som har en kontakt som möjliggör laddning och lagring till mobilen.

 

Ett Spacepack är en fristående enhet och du kan koppla den till en dator för att överföra det som finns på det inbyggda minnet. På så sätt kan du överföra bilder och låtar mellan dator och Spacepack. Det finns även en gratis App att hämta hem som kan överföra filer på enkelt sätt.

 

Priset är ungefär $150 kr vilket motsvarar strax under 1000 kr vilket kan kännas dyrt för ett mobilskal. Men med tanke på att man också får 32 GB extra lagring och ett batteri som räcker länge är det en bra investering.

Mobilskalet passar bara till nyare iPhone 5/5s!

 

TEKNISK DATA

Product dimensions 2.57 in x 5.66 in x 0.63 in
Weight 2.80 oz
Compatibility iPhone 5s / 5
Battery capacity 1700mAh
Warranty 1 Year Warranty
Product SKUs 2615, 2616, 2617, 2618
Package contents space pack, micro USB cable, Quick start guide

 


 

Mophie_spacepack-sp-ip5-front-full-3qtr-122113 Mophie_spacepack-sp-ip5-front-shadow-gallery-122113 sp-ip5s-blk_wht-ip_front-back-3qtr_2000px_1

Comment here