AllmäntBloggNyheterOkategoriserade

Vaccation is overVaccation is overSemestern är överVaccation is over

Inlägget har lästs 1386 gånger

Semester är över..

för de flesta men på fabriken har vi jobbat hela tiden.

Ingen rast ingen ro och semester är dessvärre inget vi lyckas ta här på webbfabriken. När ni är borta tar vi hand om era hemsidor och för er med våra driftavtal passar vi era datorer och servrar.

Sommaren har för oss varit en effektiv tid där vi hunnit med många bra saker. Ett stort projekt vi jobbar med är vårt Stora IT projekt. Det har uppmärksammats i media och bloggar om att när Webbfabriken sätter igång är det något stort och säkert. Och stort är det verkligen men samtidigt hemligt eftersom det rör vår interna miljö.

Men vi kan avslöja en del hemligheter för er nyfikna.

Något som kännetecknar oss, Webbfabriken, är att vi alltid bygger IT som är mycket säker och stabil. IT lösningar vi själva har och garanterat alltid fungerar, implementerar vi även till våra kunder. Detta gör att Webbfabrikens kunder alltid får tillgång till en säker och stabil IT miljö.
För er som inte redan är kunder, kontakta oss för mer information.

Övrigt har vi arbetat intensivt med nya Webblösningar stora som små och både i “gammal” HTML samt nya HTML5.

Några här jobbar med vår egna hemsida som vår alltmer besökare och läsare. Idag är vi uppe i ca 3000 aktiva läsare/besökare per dag vilket är kul.

Ni som ännu inte installerat vår Toolbar för webbläsare kan göra det via länken nedan. Toolbar programmet ger er direktåtkomst till våra sidor och nyheter.

Klicka här för att starta installationen av Webbfabriken Toolbar

På återseende kära läsare!

Robert, VD
Webbfabriken.com

 

 

Comment here