AllmäntBloggIT-lösningarTjänster

Webbfabriken IT drift – uppskattad tjänst

Inlägget har lästs 1093 gånger

Webbfabriken IT drift är en uppskattad tjänst hos våra kunder.

Vi tar hand om er server och övrig utrustning såsom datorer, skrivare, backup, programuppdateringar och allt annat så du får mer tid till huvudsakliga arbetet.

Genom att vi tar hand om er miljö ser vi till att den har rätt uppdateringar, är rätt konfigurerade, installerar nya datorer och skrivare, uppdaterar programvara och gör nyinstallationer. Snabb och trevlig support löser dina problem på en gång och via vår fjärruppkoppling kan vi snabbt och enkelt lösa fel.

Vad kunderna uppskattar

Det som våra kunder uppskattar mest med denna tjänst är sättet vi arbetar på. Genom att vara glada, trevliga och kompetenta inom ett mycket brett område löser vi snabbt de problem eller frågor som dyker upp. Att enkelt kunna ringa ett samtal och snabbt få rätt och säker hjälp gör livet mycket enklare.

Är vi unika? Ja, det kanske vi är.

Vi har ingen telefonväxel, inga tonval som måste göras, inga siffror eller koder som måste kommas ihåg, inga konstiga svar eller bortförklaringar. Enkelt så löser vi dina problem och frågor direkt eller på ett snabbt sätt.

Varför gör vi så här när ingen annan gör så? Ja, du kan fråga dig själv hur många gånger du ringt din leverantör eller ett support/servicenummer och där får trycka dig igenom med knapparna, en person svarar och kopplar dig vidare till en annan som ändå inte kan lösa ditt problem.

Kanske är det så att när ett företag växer sig för stor tappar man den där personliga känslan. Man går mer på försäljning, mer kunder, bättre erbjudanden, billigare priser och till detta en massa undersökningar och problem samt fel.

Vi tror fortfarande på det lilla specialistföretaget med duktig och trevlig personal som alltid finns tillhands när man behöver den.

Kontakta oss gärna och ställ dina frågor. Vill du testa oss? Inga problem, ring på eller maila oss.

Kontaktformulär


Webbfabriken är ett specialistföretag inom Webb och säkerhet med mångårigt kunnande inom branschen. Företagets kunder är de som ställer mycket höga krav på tillgänglighet, säkerhet och teknisk kunskap inom webb och IT. Sedan starten har Webbfabriken levererat flera framgångsrika webb- och nätbutiker till bland annat inreda.com, Etol Design Sweden, Alfons Åberg, Elsas Hem och Upgrades Education Sweden.