AllmäntBlogg

Snart magiskt

Inlägget har lästs 1204 gånger

Jippie!! Snart har vi nått 50.000 besökare per månad. Bara några hundra till så är vi där!

För er besökare och nyfikna kan vi berätta om att vi inom kort kommer avtäcka vår helt nya hemsida med ny layout och stil. Då vi ständigt förändrar, förnyar och testar webbsidor och webblayouter är det inte mer än rätt att vi gör det på oss själva först. Just nu arbetar vi med nya Facebook applikationer och integration av sociala media till webbsidor samt olika former av API lösningar.

Varje gång vi lanserat en ny hemsida har vi fått många trevliga och bra kommentarer och hoppas på ert stöd även denna gång.

Om ni söker ett bra webbhotell som dessutom är säkert har ni kommit rätt. Vi bygger även en av marknadens bästa och säkraste webbshoppar som helt bygger på vår egenutvecklade e-handelsplattform. Vi har ständigt pågående projekt inom både hemsidor och webbshoppar (e-butik) och se därför till att beställa i god tid.

———-

Webbfabriken är ett specialistföretag inom Webb och säkerhet med mångårigt kunnande inom branschen. Företagets kunder är de som ställer mycket höga krav på tillgänglighet, säkerhet och teknisk kunskap inom webb och IT. Sedan starten har Webbfabriken levererat flera framgångsrika webb- och nätbutiker till bland annat inreda.com, Etol Design Sweden, Alfons Åberg, Elsas Hem och Upgrades Education Sweden.

Comment here